Handgesmede Katana

Een handgesmede Katana in deze categorie behoort tot de middenklasse serie met tijdloze stijlelementen. Vanzelfsprekend zijn deze Samurai Zwaarden Full-Tang en Battle Ready, met een vlijmscherpe snede. De klingen van deze Katana’s zijn met de handgesmede van hoogwaardig koolstofstaal en differentieel gehard volgens de eeuwenoude klei-methode. Als resultaat van deze nauwgezette warmtebehandeling bezitten al deze zwaarden een snijhardheid van HRC 60 en een rughardheid van HRC 40. De montages zijn van superieure kwaliteit met een hoog niveau van vakmanschap. Het handvat van al deze zwaarden is voorzien van authentieke roggehuid en een strakke tsuka-ito, oftewel omwikkeling. Deze samoerai-zwaarden genieten aanzienlijke populariteit onder verzamelaars en voldoen tevens aan de eisen van de veeleisende beoefenaar van de Japanse zwaardvechtkunst.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

AMBACHTELIJK HANDGESMEDE KATANA:

De Elegantie van Traditioneel Japans Zwaardsmeedwerk. Deze Katana’s behoren tot de middenklasse serie, gekenmerkt door tijdloze stijlen en doordrenkt met ambachtelijk vakmanschap. Alle Katana bladen van deze Japanse zwaarden ondergaan een handgesmede proces met hoogwaardig koolstofstaal en differentiële harding volgens de traditionele klei-methode. Deze warmtebehandeling resulteert in een snedehardheid van HRC 60 en een rughardheid van HRC 40 voor al deze zwaarden.

Alle fittingen zijn van uitmuntende kwaliteit, met een nauwgezette montage die getuigt van vakmanschap. Het handvat van elk van deze zwaarden is voorzien van authentieke roggehuid en een strakke tsuka-ito of wikkeling.  Uiteraard zijn deze zwaarden Full-Tang en Battle Ready, met een vlijmscherpe snede. Ze genieten niet alleen grote populariteit onder verzamelaars, maar voldoen ook aan de strenge eisen van beoefenaars van de Japanse zwaardvechtkunst.

Verfijning in detail: Het Kenmerk van Uitzonderlijke Ambacht

De ambachtelijke gesmede Katana’s weerspiegelen niet alleen hun functionele excellentie maar ook een aandacht voor details die ongeĂ«venaard is. Elke keuze, van de hoogwaardige fittingen tot het gebruik van echte roggehuid op de handvatten, draagt bij aan de algehele verfijning van deze zwaarden.

Full Tang en Battle Ready

Voor de Veeleisende Beoefenaar van de Japanse Zwaardvechtkunst. Het feit dat deze Samurai zwaarden Full-Tang zijn en Battle Ready met een vlijmscherpe snede, maakt ze niet alleen geliefd onder verzamelaars maar ook een essentieel gereedschap voor de veeleisende beoefenaar van de Japanse zwaardvechtkunst. Ze belichamen de perfecte harmonie tussen traditie, vakmanschap, en de vereisten van de moderne zwaardkunst.

Waag je in de wereld van subliem vakmanschap met de Ambachtelijk Gesmede Katana’s, waar de geest van oude tradities samensmelt met hedendaagse perfectie.