High Alloy Katana

Hanwei’s eigen High Alloy Katana (hooggelegeerde) staalformules (HWS-1S en HWS-2S) zorgen voor uitzonderlijk sterke zwaarden met prachtige hamons.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

High Alloy Katana

Vervaardigd in Hanwei’s nieuwe fabriek, bewijzen deze twee hoogtechnologische staalsoorten niet alleen ongeĆ«venaard te zijn in prestaties en veerkracht, maar Hanwei besteedt ook speciale aandacht tijdens differentiĆ«le harding om enkele van de meest ingewikkelde hamon-stijlen en variaties te produceren die we tot nu toe hebben gezien. Dit revolutionaire bladmateriaal, samen met de traditionele thema’s van de zwaarden, vormen een hoogwaardig katana tegen zeer aantrekkelijke prijs.

Dit staal biedt de beste scherpte en veerkracht van elk ooit door Hanwei geproduceerd blad. De uitstekende prestatiekenmerken van Katana’s gesmede uit HWS-1S staal zijn het resultaat van een combinatie van zorgvuldige selectie van legeringselementen en een complex verwerkingsproces, waarbij in feite de manipulatie van het koolstofgehalte van het staal over de gehele bladsectie betrokken is. Dit resulteert in een zeer sterk en veerkrachtig blad met een harde, zeer slijtvaste snede.