Golden Oriole Wakizashi

 825,00 incl. BTW

De Golden Oriole Wakizashi is vervaardigd van hoogwaardig T10 koolstofstaal, met de hand gesmeed en differentieel gehard met behulp van de traditionele klei-methode.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Ben je op zoek naar een voortreffelijke wakizashi om aan te schaffen? Verken dan de Golden Oriole Wakizashi, een meesterwerk dat even imponerend is als een traditionele Katana. Met zijn prachtige diep azuurblauw gelakte saya, authentiek Japans katoen tsuka-ito en verfijnde Oriole ornamenten op zowel de tsuka als de koshirae, is deze wakizashi een waar kunstwerk.

De kling van de Golden Oriole Wakizashi is met precisie gesmeed in de Hanwei smederij uit T10 staal met een hoog koolstofgehalte. Dankzij differentiële harding wordt een prachtige hamon onthuld, een unieke textuur die typerend is voor traditioneel Japans smeedwerk.

Met een randhardheid van HRC 58-62 en een rughardheid van HRC 38-42 is deze wakizashi ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Met een totale lengte van 69,85 cm en een nagasa (klinglengte) van 50,8 cm, biedt deze wakizashi de ideale balans tussen handzaamheid en functionaliteit.

Het gewicht van 733 gram en de goed uitgebalanceerde Point of Balance (POB) op 10,16 cm zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige hantering.

Of je nu een ervaren zwaardvechter bent of een liefhebber van traditioneel Japans vakmanschap, de Golden Oriole Wakizashi is een essentieel item voor je verzameling. Met zijn ambachtelijke constructie, hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking is het niet alleen een praktisch wapen, maar ook een pronkstuk voor elke tentoonstelling.

Bestel vandaag nog jouw Golden Oriole Wakizashi en voeg een vleugje elegantie en authenticiteit toe aan je verzameling. Met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap zal het beslist een waardevolle aanwinst zijn waar je trots op kunt zijn.

Samen met de Katana een complete Daisho voor prachtige display.

Specificaties:

Ambachtelijk gesmeed staal met een hoog koolstofgehalte
Gemaakt voor snijvaardigheid
Conventionele constructie
Totale lengte: 69,85 cm
Nagasa: 50,8 cm
Tsuka: 17,14 cm
Gewicht: 733 gram
POB: 10,16 cm
Blade width at guard: approx. 3 cm
Blade width at tip: approx. 2.2 cm
Blade thickness at guard: approx. 8 mm
Blade thickness at tip: approx. 7 mm
Staal:  T10
Scherpe Full Tang Wakizashi

Specificaties kunnen kleine verschillen vertonen tussen individuele stukken.