Betalen

✓ Veilig online afrekenen

Via betaalpartner Buckaroo

Voor het betaalproces werken wij samen met een van de bekendste online betaalprovider, buckaroo. Via Buckaroo kunnen wij de onderstaande betaalmogelijkheden aanbieden.

iDEAL (via eigen bank)

Betaal eenvoudig via je eigen bank middels iDEAL. De bekendste betaalmethode in Nederland is ook de meest gebruikte betaalmethode in onze winkel. Kies voor iDEAL en je wordt naar je eigen bankomgeving gestuurd om de betaling af te ronden.

Overmaken per bankoverschrijving

Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om het bedrag over te maken per bankoverschrijving. Aan het einde van het kopen van het product ontvangt u onze betaalgegevens om de betaling af te ronden. De bestelling wordt echter pas verzonden nadat de betaling ontvangen is.

Bancontact / Mistercash

Voor onze Belgische klanten hebben wij de betaalmethode Bancontact toegevoegd, van Mistercash. Dit werkt net als het Nederlandse iDEAL, Belgische klanten kunnen hiermee eenvoudig via hun eigen bankrekening betalen. De volgende banken zijn onder andere aangesloten bij Bancontact: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank and VDK Savings Bank.

Contant

Als je een afspraak hebt gemaakt om een produkt op te komen halen dan kan je gewoon contant betalen bij ons. 

Meer informatie?

Neem contact op:

Snelle verzending

Binnen 2-5 werkdagen

Niet goed, geld terug

14 dagen zichttermijn

Gegarandeerd goed

Afhalen op Afspraak

Veilig betalen

iDEAL, Bankoverschrijving, Cash