Tsunami – Great Wave Katana

 899,00 incl. BTW

De Great Wave of Tsunami Katana straalt ambachtelijke schoonheid uit en belichaamt functionaliteit, dit traditionele Samurai Zwaard gemaakt van T10 koolstofstaal is de perfecte keuze .

 

 

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Ben je op zoek om een katana te kopen die traditie en functionaliteit combineert? Ontdek dan de Tsunami of Great Wave Katana, een meesterwerk van vakmanschap en esthetiek.

Dit zwaard is meer dan alleen een decoratief stuk, het is een uiterst functioneel wapen, geschikt voor Tameshigiri en andere praktijken. Het blad, gesmeed uit T10 high-carbon staal, ondergaat een differentiƫle harding, resulter

terend in een prominente Ko-Notare hamon en een imposante O-kissaki. Zonder Bo-Hi, biedt dit blad meer momentum en slagkracht, waardoor het ideaal is voor serieuze beoefenaars.

De Tsuka, of handvat, is ontworpen met twee mekugi om stevigheid te garanderen. Bekleed met echte roggehuid (same) en omwikkeld met zwart Japans katoenen Ito, biedt het een comfortabele en betrouwbare grip tijdens het hanteren.

De Koshirae, inclusief de tsuba, fuchi en kashira, zijn vakkundig vervaardigd van zwart ijzer en versierd met een Tomoe motief, vaak gebruikt in Japanse familie-emblemen. De great wave of tsunami Tsuba straalt een overweldigende kracht uit, waardoor het zwaard nog indrukwekkender wordt.

Met een prachtig afgewerkte zwarte saya, compleet met echt zwart Japans katoenen Sageo, is dit zwaard niet alleen een instrument, maar ook een kunstwerk op zich.

De specificaties van de Tsunami of Great Wave Katana zijn als volgt:

Totale lengte: 102,87 cm
Bladlengte: 71,12 cm
Handvatlengte: 29,21 cm
Gewicht: 1183 gram
Balanspunt: 12,70 gram
Breedte bij de greep (Motohaba): 3,23 cm
Breedte bij de punt (Sakihaba): 2,41 cm
Dikte bij de greep (Motokasane): 0,76 cm
Dikte bij de punt (Sakikasane): 0,64 cm
Kromming (Sori): 1,91 cm

Let op: Specificaties kunnen enigszins variƫren tussen verschillende exemplaren.

Als je op zoek bent naar een katana die zowel schoonheid als functionaliteit belichaamt, dan is de Tsunami of Great Wave Katana de perfecte keuze. Koop nu en voeg een uniek stuk toe aan je collectie.