Re-enactment

Ontdek ons assortiment hoogwaardige re-enactment en stage-combat gevechtszwaarden, perfect voor liefhebbers die op zoek zijn naar een bot zwaard voor re-enactment of stagegevechten.

Onze zwaarden zijn speciaal ontworpen voor contact en hebben veilige, dikke en niet-scherpe randen. De bladen zijn gemaakt van koolstofstaal voor een authentieke look en feel, terwijl ze toch voldoende stevigheid bieden voor gebruik. Met een full tang constructie zijn onze middeleeuwse zwaarden “battle ready”, zodat je vol vertrouwen kunt deelnemen aan historische re-enactments.

Historische re-enactment biedt een educatieve en vermakelijke manier om historische gebeurtenissen of periodes na te spelen. Onze zwaarden voldoen aan de hoogste eisen van historische nauwkeurigheid, waardoor ze perfect zijn voor re-enactors die streven naar authenticiteit in hun uitrusting.

Bovendien zijn onze zwaarden geschikt voor stage combat, waarbij technieken worden gebruikt om de illusie van een echt gevecht te creƫren. Met onze re-enactment zwaarden ben je verzekerd van veiligheid, duurzaamheid en een onvergetelijke ervaring op het slagveld.

Koop nu jouw bot zwaard voor re-enactment en stagegevechten en beleef de opwinding van historische gevechten met vertrouwen en authenticiteit.

Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat