Practical Katana

De klassieke Practical Katana serie van Hanwei (Paul Chen) heeft een immense populariteit verworven onder beginnende katana liefhebbers en beoefenaars van Japanse zwaardkunsten zoals Iaijutsu, Iaido, Kenjutsu, Kendo, Muso Jikiden Eisshin Ryu, en Tenshin Shōden Katori Shintō-Ryū, dankzij de prijzenswaardige balans tussen kosten en kwaliteit. Deze functionele Japanse Zwaarden hebben verschillende geometrische eigenschappen, voor verschillende trainingsdoeleinden.

Show Filters

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

Diverse Classificaties binnen de Practical Katana Serie

De Performance serie, met Elite, XL en XL Light bladen, zijn specifiek ontworpen voor lichte als zware tameshigiri oefeningen, afhankelijk van de dwarsdoorsnede en geometrie van het blad.

De Elite Katana, met zijn dikkere lemmet, blinkt uit in gladde sneden tijdens tameshigiri op tatami. De XL Katana, met zijn bredere lemmet, is ideaal voor tameshigiri op zwaardere doelen. Ondertussen maakt de XL Light Katana, uitgerust met een Bo-Hi (een lengtegroef voor gewichtsvermindering), behendige tamesghiri met snelle sneden mogelijk.

De onderdelen tsuba, fuchi en kashira zijn weliswaar bescheiden, maar ze zijn duurzaam en gemaakt om jarenlang gebruik te doorstaan. Binnen de Practical serie is ook een aanvullende wakizashi of tanto te vinden. Dankzij hun authentieke ontwerpen dienen deze samurai zwaarden als fascinerende decoratieve stukken.

Het ontrafelen van de verschillende series

Er zijn diverse Classificaties binnen de Practical Katana Serie.

De subcategorieƫn binnen de Practical serie voegen een laag van verfijning toe aan de collectie en spelen in op specifieke voorkeuren en trainingsbehoeften.

Voel de elegantie van de Elite Katana, omarm de kracht van de XL en ervaar de lichtvoetigheid van de XL Light. Elke subcategorie is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende beoefenaars. Deze ontwerpen zijn gedaan om je technieken van het zwaardvechtkunst te bevorderen.

De Practical Katana serie van Hanwei overstijgt louter zwaard klingen; het zijn instrumenten die fijn afgestemd zijn om de artisticiteit van zwaardvechten te verheffen. Of je nu je vaardigheden in traditionele Japanse zwaardkunsten aanscherpt of op zoek bent naar een opvallend decoratief stuk, de Practical serie staat als een fundament voor vakmanschap, authenticiteit en functionele uitmuntendheid.

Dompel jezelf onder in de wereld van meesterlijk vakmanschap met de Practical Katana serie van Hanwei.