Snel uw bestelling in huis

Verzending en levering

Wij leveren door heel Nederland. Ook in België en in de rest van de EU is levering mogelijk. Wij versturen onze producten met PostNL en soms met UPS voor afwijkende pakketen. Wij bezorgen van dinsdag tot zaterdag, leveringen op zondagen, maandagen en feestdagen zijn niet mogelijk tenzij anders aangegeven.

Over het algemeen worden de producten bezorgd tussen 9:00 uur s´ochtends en 6:00 uur s´avonds. Met de track en trace kunt u het pakket zelf volgen. Indien dit afwijkt wordt u op de hoogte gesteld. In drukke perioden zoals met de feestdagen kan het voorkomen dat de bestelling buiten deze tijden bezorgd wordt. 

De logistieke partijen die wij gebruiken bepalen zelf wanneer en hoe laat er bezorgd wordt, hier hebben wij geen invloed op. Als je niet thuis bent op het moment van leveren kan je via de tracking link aangeven wanneer je het product wilt laten bezorgen of ophalen.

Pakket traceren

Zodra het pakket is verzonden, ontvang je een track & trace code met een link. Via deze link kan je de status van de bezorging en de locatie van het pakket opvragen. Updates over de bezorging ontvang je ook per e-mail.

Levertermijn

Gemiddeld duurt het 2-5 werkdagen om een pakket te bezorgen. Is het pakket vertraagd of nog niet bezorgd binnen deze termijn? Neem dan contact op met onze klantenservice en we zorgen voor een passende oplossing.

Verpakking

Alle producten worden discreet verpakt. Aan de buitenkant van het pakket is niet te zien om welke producten het gaat. Daarnaast zorgen wij voor een stabiele verpakking. Zwaarden zijn breekbare producten en worden daarom extra goed verpakt.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn altijd €8,90,-.

Vragen over de verzending?

Neem contact op:

Snelle verzending

Binnen 2-5 werkdagen

Niet goed, geld terug

14 dagen zichttermijn

Gegarandeerd goed

Afhalen op Afspraak

Veilig betalen

iDEAL, Bankoverschrijving, Cash