Tsunami – Great Wave Wakizashi

 749,00 incl. BTW

Handgesmede Tsunami – Great Wave Wakizashi van T10  koolstofstaal, differentieel gehard met gebruikmaking van de traditionele klei-methode met een Hamon

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Ontdek de kracht van de Tsunami Wakizashi van Hanwei, een meesterwerk doordrenkt met de rijke traditie van de Japanse zwaardkunst. Dit prachtige wapen, met zijn Tomoe motief, is niet alleen een eerbetoon aan voorouderlijke emblemen, maar ook een symbool van vakmanschap.

Het lemmet van de Tsunami Wakizashi is met uiterste zorg gesmeed uit hoogverrijkt T10 staal, met een langwerpige kissaki, een kwalitatief kenmerk die de essentie van traditioneel Japans smeden belichaamt. Door het gebruik van de kleimethode tijdens het differentieel harden, verkrijgt het lemmet een unieke en aantrekkelijke hamon. De koshirae, vervaardigd uit gezwart ijzer en versierd met het Tomoe mon, stralen een tijdloze elegantie uit.

De diep gelakte zwarte saya en de met roggenhuid omwikkelde tsuka, voorzien van prachtig geweven Japanse katoenen ito, getuigen van de ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Of het nu voor tameshigiri is of voor een waardevolle toevoeging aan je collectie, de Tsunami Wakizashi staat garant voor prestaties en schoonheid.

Specificaties:

Hoogverrijkt koolstofstaal
Diep gelakte zwarte saya
Optimaal voor tameshigiri
Kling lengte: 47,63 cm
Greep lengte: 16,51 cm
Totale lengte: 67,31 cm
Gewicht: 761 gram
Point of balance: ca. 10,2 cm
Blade width at guard: ca. 3 cm
Blade width at tip: ca. 2 cm
Blade thickness at guard: ca. 7 mm
Blade thickness at tip: ca. 6 mm
Sori: ca. 1,3 cm

Elk exemplaar kan lichte variaties vertonen, maar de superieure kwaliteit en vakmanschap blijven consistent. Voor degenen die streven naar perfectie in de Japanse zwaardkunst, koop nu jouw Tsunami Wakizashi en voeg een meesterwerk toe aan je collectie.