Practical Pro Katana

 479,00 incl. BTW

De Practical Pro Katana is geschikt voor zware Tameshigiri met een lange Tsuka.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Katana Kopen: Ontdek de Practical Pro Katana van Hanwei

Ben je op zoek naar een hoogwaardige katana om te kopen? De Practical Pro Katana van Hanwei biedt een uitstekende balans tussen prijs en functionaliteit. Deze katana is speciaal ontworpen voor zware tameshigiri, wat het een ideale keuze maakt voor serieuze beoefenaars van de Japanse zwaardkunst.

Unieke Kenmerken van de Practical Pro Katana

Hoogwaardige Materialen: De Practical Pro Katana beschikt over een handgesmeed blad van High Carbon staal, wat zorgt voor een uitzonderlijke scherpte en duurzaamheid. Het blad is traditioneel differentieel gehard, waardoor het een sterke ruggengraat heeft met een scherp en hard snijvlak.

Verbeterde Polijsting: In vergelijking met andere modellen in de Practical-serie, heeft de Practical Pro Katana een genuanceerdere polijsting. Dit geeft het zwaard niet alleen een aantrekkelijker uiterlijk, maar verbetert ook de snijeigenschappen.

Robuuste Constructie: De tsuka (handvat) van de katana is langer dan gemiddeld en voorzien van twee mekugi pinnen, wat zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het gebruik. Het handvat is gewikkeld in synthetisch zwart leer, wat een stevige en comfortabele grip biedt.

Elegante Afwerking: De saya (schede) is diep zwart gelakt en afgewerkt met een zwarte katoenen sageo, wat een elegante uitstraling geeft. De tsuba (stootplaat) is gemaakt van gezwart ijzer en weerspiegelt het boeddhistische concept van het “wiel van de Dharma,” wat staat voor het edele achtvoudige pad.

Specificaties van de Practical Pro Katana

  • Functioneel en differentieel gehard blad
  • Totale lengte: 116,21 cm
  • Blad / Nagasa lengte: 74,93 cm
  • Tsuka / Handvat lengte: 38,10 cm
  • Gewicht: 3 pond
  • Motokasane (dikte bij de garde): 91 mm

Let op: Specificaties kunnen enigszins variëren per individueel zwaard.

Waarom de Practical Pro Katana Kopen?

De Practical Pro Katana van Hanwei is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een functioneel en esthetisch aantrekkelijk zwaard. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of een verzamelaar, deze katana biedt de perfecte combinatie van traditionele Japanse ambacht en moderne materialen. Door de hoogwaardige constructie en de aandacht voor detail, zul je genieten van de praktische en visuele voordelen die deze katana te bieden heeft.

Ben je klaar om je training naar een hoger niveau te tillen of je collectie uit te breiden met een prachtig stukje vakmanschap? Overweeg dan de Practical Pro Katana van Hanwei. Deze katana kopen betekent investeren in kwaliteit en traditie.