Practical Special Katana

 349,00 incl. BTW

De Practical Special Katana is de ideal keuze voor als je op zoek bent naar een zwaard die snelheid, wendbaarheid en prestaties combineert.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Op zoek naar een snelle en wendbare katana? De Practical Special Katana is speciaal ontworpen om aan deze behoefte te voldoen. Als een verbeterde variant van de befaamde Practical Katana, biedt deze katana een ongeƫvenaarde snelheid en handelbaarheid. Met slechts subtiele wijzigingen in de bladgeometrie en suguta, samen met de Musashi tsuba, is deze katana merkbaar lichter en gemakkelijker te hanteren.

Of je nu een ervaren tameshigiri-beoefenaar bent of gewoon op zoek bent naar een katana die soepel en snel hanteert, de Practical Special Katana is een uitstekende keuze. Gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, garandeert deze katana duurzaamheid en prestaties. Met een totale lengte van 99,06 cm en een bladlengte van 68,58 cm biedt deze katana de perfecte balans tussen lengte en wendbaarheid.

Met een gewicht van slechts 1013 gram is de Practical Special Katana een lichtgewicht met een krachtige slag. Of je nu traint, vecht of gewoon bewondert, deze katana zal je zeker niet teleurstellen.

Voor wie op zoek is naar een katana die snelheid, wendbaarheid en prestaties combineert, is de Practical Special Katana de ideale keuze.

Bekijk vandaag nog onze selectie en ontdek waarom deze katana de favoriet is onder kenners en liefhebbers.

Specificaties:

High Carbon steel Blad
Licht en snel hantering
Totale lengte: 99,06 cm
Nagasa / Blad lengte: 68,58 cm
Tsuka / Handvat lengte: 27,94 cm
Gewicht: 2lb 4oz, 1013 gram

Specificaties variƫren enigszins van stuk voor stuk.