Practical Plus Tanto

 259,00 incl. BTW

Handgesmede koolstof stalen Practical Plus Tanto met Ko-Notare Hamon. Een zwart matte schede met sageo. Een tsuka met echte roggehuid en leren Ito.

Verzending verzekerd

 • 2-5 dagen levertijd
 • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Ontdek de Handgesmede Practical Plus Tanto

Ben je op zoek naar een hoogwaardige tanto om te kopen? De Practical Plus Tanto biedt de perfecte combinatie van traditionele Japanse ambacht en moderne materialen. Deze tanto is handgesmeed en functioneel, ontworpen voor de serieuze verzamelaar en beoefenaar.

Unieke Kenmerken

Hoogwaardige Materialen en Vakmanschap: De Practical Plus Tanto heeft een differentieel gehard blad met een prominente ko-notare en gunome hamon, wat zorgt voor een indrukwekkende esthetiek en uitstekende snijeigenschappen.

Traditionele Tsuka: De tsuka (handvat) van deze tanto is uitgerust met twee mekugi pinnen voor extra veiligheid en stabiliteit. Het handvat is bekleed met echte roggehuid (same) en omwikkeld met kunstleren ito, wat zorgt voor een comfortabele en stevige grip.

Elegante Koshirae: De koshirae (fittingen) van deze tanto zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. De tijdloze tsuba (stootplaat) is versierd met zonnestralen, terwijl de fuchi en kashira zijn voorzien van delicate kersenbloemen. De klassieke Shishi menuki van messing voegen een extra laag van traditionele schoonheid toe.

Prachtige Saya: De saya (schede) van de Practical Plus Tanto is mat afgewerkt en voorzien van een passende sageo. Dit geeft het geheel een elegante en verfijnde uitstraling, passend bij de rest van het zwaard.

Specificaties van de Practical Plus Tanto

 • Differentieel gehard blad
 • Totale lengte: 41,91 cm
 • Nagasa / Blad lengte: 27,94 cm
 • Tsuka / Handvat lengte: 10,80 cm
 • Gewicht: 3 oz (369 gram)
 • Balanspunt: 3,81 cm
 • Motohaba (breedte bij de garde): 2,97 cm
 • Motokasane (dikte bij de garde): 53 mm
 • Sori: 64 mm

Let op: Specificaties kunnen enigszins variëren per individueel zwaard.

Waarom de Practical Plus Tanto Kopen?

Deze Tanto is een prachtige aanvulling op elke katana- en wakizashi-collectie. Deze tanto kopen betekent investeren in een stuk dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Dankzij de hoogwaardige constructie en de aandacht voor traditionele details, biedt deze tanto niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een visuele aantrekkingskracht die elke liefhebber van Japanse zwaarden zal waarderen.

Of je nu een beoefenaar bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een verzamelaar die op zoek is naar een uniek stuk, de Practical Plus Tanto van Hanwei is de ideale keuze. Voeg deze elegante en functionele tanto toe aan je collectie en geniet van de schoonheid en het vakmanschap die het te bieden heeft.

Klaar om je collectie uit te breiden met een prachtig handgesmeed zwaard? Overweeg dan de Practical Plus Tanto – de perfecte keuze voor iedereen die een hoogwaardige tanto wil kopen.