Practical Plus XL Katana

 575,00 incl. BTW

De Practical Plus XL Katana is ontworpen voor zware Tameshigiri met een uitstekende geometrie zonder Bo-Hi en gemonteerd met kwalitatieve practical fittingen.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Ontdek de perfecte combinatie van prijs en kwaliteit met de Practical Plus XL Katana van Hanwei. Deze katana is speciaal ontworpen voor krijgskunstbeoefenaars die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel voor zware Tameshigiri. Met zijn uitstekende geometrie, handgesmede 1566 stalen lemmet en differentiƫle harding, biedt deze katana een ongeƫvenaarde prestatie.

De Practical Plus XL Katana is voorzien van kwalitatieve Practical Plus fittingen en is gemonteerd met een demontabele tsuka. De tsuka is strak gewikkeld met zwart katoen op echte roggehuid, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het gebruik. De traditionele constructie, inclusief de borging met twee mekugi (bamboe pinnen), voldoet aan de eisen van zelfs de meest veeleisende dojo.

De tijdloze koshirae van deze katana is een lust voor het oog, met een tsuba versierd met zonnestralen en kersenbloesem fuchi en kashira. De klassieke Shishi menuki van messing voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Specificaties:

Totale lengte: 102,87 cm
Nagasa/ Blad lengte: 72,39 cm
Tsuka / Handvat lengte: 27,94 cm
Gewicht: 2lb 11oz, 1211 gram
Point of Balance: 13,97 cm
Motohaba (Breedte bij de Guard): 3,61 cm
Sakihaba (Breedte bij de Tip): 2,79 cm
Motokasane (Dikte bij de Guard): 66 mm
Sakikasane (Dikte bij de Tip): 46 mm
Sori: 1,91 cm

Hoewel elke katana iets kan variƫren, blijft de onberispelijke kwaliteit en vakmanschap van de Practical Plus XL Katana consistent.

Voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige katana tegen een betaalbare prijs, koop nu jouw Practical Plus XL Katana en til jouw krijgskunst naar een hoger niveau.