Lion Dog Katana

 1.349,00 incl. BTW

Op zoek naar een Lion Dog Katana van topkwaliteit? Ontdek onze handgesmede katana  van Hanwei’s High Alloy HWS-1S staal met Choji Hamon

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Wil je een Lion Dog Katana kopen van ongeëvenaarde kwaliteit? Onze katana is handgesmeed van Hanwei’s High Alloy HWS-1S staal, een puur en hoogontwikkeld staal met een zeer harde snede en uitstekende veerkracht.

De hoogwaardige legering van Hanwei staat berucht om zijn krachtige en stevige klingen en is door Hanwei zelf ontworpen. De Lion Dog Katana heeft een lemmet (nagasa), in de Shobu Zukuri Stijl, zonder een Bo-Hi, waardoor deze substantiëler en minder breekbaar is. Aangezien het lemmet geen Bo-Hi heeft, zal het ook minder tegenstand ondervinden bij het treffen van een object.

Met een O-Kissaki en een Choji Hamon biedt deze katana superieure prestaties. De Lion Dog koshirae, gemaakt van gezwart ijzer, is zorgvuldig ontworpen met bijpassende tsuba, fuchi en kashira, samen met een goudkleurige Pioen Menuki en een glanzende rattan bewerking op de saya.

De hoogwaardige meerkleurige sageo, handgeweven van pure zijde, voegt een finishing touch toe aan deze prachtige katana. Bekijk de specificaties en bestel vandaag nog je eigen Lion Dog Katana.

Specificaties:

HWS-1S Blad
Kwaliteit Koshirae
Lion Dog Katana
Totale lengte: 110,49 cm
Nagasa / Blad lengte: 73,66 cm
Tsuka / Handvat Lengte: 33,02 cm
Gewicht: 2lb 14oz, 1296 gram

Let op, vanwege het handgemaakte karakter kunnen specificaties iets variëren tussen de stukken.”