Katana Standaard Dubbel Zwart

 149,00 incl. BTW

Een kwalitatieve Katana Standaard Dubbel in zwart om uw daisho prachtig op tentoon te stellen

Beschikbaar via nabestelling

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Zwaard Standaard Twee Zwaarden Kopen: Toon je Katana en Wakizashi in Stijl

Op zoek naar de perfecte manier om je zwaarden tentoon te stellen? Overweeg dan een hoogwaardige zwaard standaard voor twee zwaarden, ook wel bekend als een Daisho. Deze Katana Standaard Dubbel in zwart biedt de ideale oplossing om je Daito of Wakizashi prachtig te presenteren en tegelijkertijd te beschermen.

Uitstekende Kwaliteit en Bescherming

De zwaard standaard is gemaakt van zwart gelakt eikenhout, dat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook een elegante uitstraling heeft. Het hout is traditioneel zeven lagen gelakt, wat zorgt voor een mooie en duurzame afwerking. De draagpunten zijn met fluweel bedekt, waardoor je Saya (schede) goed beschermd is tegen krassen en beschadigingen.

Functioneel en Elegant Design

Naast de fluwelen draagpunten beschikt deze standaard over een fraai afgewerkte voorzet plank, eveneens bedekt met fluweel. Dit biedt de perfecte plek om een onderhoudsset of een tanto neer te leggen, waardoor je zwaardenset compleet en verzorgd oogt.

Katana kake Specificaties:

  • Materiaal: Zwart gelakt eikenhout
  • Afwerking: Traditioneel 7 laags gelakt
  • Bescherming: Fluwelen draagpunten
  • Geschikt voor: Daisho (Katana en Wakizashi)
  • Extra functionaliteit: Fluwelen voorzet plank voor onderhoudsset of tanto

Waarom Kiezen voor een Zwaard Standaard voor Twee Zwaarden?

Het aanschaffen van een zwaard standaard voor twee zwaarden is niet alleen een kwestie van esthetiek, maar ook van bescherming en organisatie. Je zwaarden worden op een veilige en stijlvolle manier gepresenteerd, wat zowel hun levensduur verlengt als hun schoonheid benadrukt. Of je nu een verzamelaar bent of een beoefenaar van de Japanse zwaardkunst, deze standaard biedt de perfecte oplossing.

Zwaard Standaard Twee Zwaarden Kopen?

Als je op zoek bent naar de beste manier om je Katana en Wakizashi tentoon te stellen, dan is deze hoogwaardige zwaard standaard de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit, bescherming en esthetiek.