Aanbieding!

Cold Steel Bokken

Oorspronkelijke prijs was: € 59,00.Huidige prijs is: € 49,00. incl. BTW

-17%

Bespaar geld door de zeer robuuste Cold Steel Bokken van Cold Steel aan te schaffen, perfect voor trainingen met volledig contact.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Onbreekbare Oefenzwaard Kopen: Duurzaam en Betaalbaar voor Intensieve Training

Bent u op zoek naar een onbreekbaar oefenzwaard dat intensieve training aankan? Deze duurzame en betaalbare Cold Steel Bokken is perfect geschikt voor volledig contacttrainingen en biedt een realistische zwaardvechtervaring.

Duurzaamheid en Wendbaarheid

Dit oefenzwaard is niet een traditionele bokken, maar is speciaal ontworpen voor langdurig gebruik. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, is het buitengewoon duurzaam en kan het intensieve trainingssessies weerstaan zonder te breken. Het lichte gewicht maakt het zwaard wendbaar, terwijl het toch het vertrouwde gevoel van een eikenhouten bokken biedt.

Realistische Training

De balans van dit oefenzwaard is naar voren gericht en ligt op ongeveer 17,5 cm, wat vergelijkbaar is met de balanspunten van Cold Steel oefenzwaarden. Dit maakt het ideaal voor realistische zwaardvechttrainingen. Het zwaard heeft een voortreffelijke grip en comfort, waardoor langdurige trainingssessies zonder ongemak mogelijk zijn.

Inclusief Tsuba en Dome

Voor extra veiligheid en realisme wordt dit oefenzwaard geleverd met een tsuba en dome, die eenvoudig te bevestigen zijn. Dit maakt het zwaard nog geschikter voor diverse trainingsscenario’s.

Specificaties van het Cold Steel Bokken:

  • Totale lengte: 104 cm
  • Kling: 75,5 cm
  • Handvat: 28,5 cm
  • Gewicht: 525 gram
  • Materiaal: Polypropyleen

Perfect voor Intensieve Trainingen

Dit oefenzwaard is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame optie voor intensieve training. Het biedt een combinatie van duurzaamheid, comfort en realisme die ongeëvenaard is in deze prijsklasse.

Bij het kopen van een onbreekbaar oefenzwaard kiest u voor een product dat lang meegaat en voldoet aan de eisen van serieuze zwaardvechters. Profiteer van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en verbeter uw trainingssessies met dit hoogwaardige oefenzwaard.