Wit Eiken Bokken

 29,95 incl. BTW

Een wit eiken Bokken is een houten trainingszwaard dat dezelfde lengte en vorm heeft als een katana, en wordt gebruikt in diverse krijgskunsten.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Wit Eiken Bokken Kopen: Hoogwaardige Japanse Bokken van Wit Eikenhout

Bent u op zoek naar een duurzame en perfect uitgebalanceerde bokken voor uw martial arts training? Onze met de hand vervaardigde Japanse bokken, gemaakt van hoogwaardig wit eikenhout, biedt de ideale combinatie van kracht en duurzaamheid. De verfijnde nerven en het gepolijste hout zorgen voor een sublieme evenwichtsbalans, perfect voor serieuze beoefenaars van Iaido, Kenjutsu en Aikido.

Optimale Trainingstool

Deze wit eiken bokken is speciaal ontworpen voor training in diverse vechtkunsten. Met een gewicht van circa 600 gram biedt deze bokken een realistisch gevoel zonder te zwaar te zijn, wat ideaal is voor vloeiende en gecontroleerde bewegingen. Hoewel deze bokken niet aanbevolen wordt voor intense confrontaties, is hij uitstekend geschikt voor kata en andere niet-contact oefeningen.

Uitmuntende Specificaties

  • Totale Lengte: +/- 102 cm
  • Handvat: 26 cm
  • Breedte: +/- 3,5 cm
  • Dikte: +/- 2,5 cm
  • Gewicht: +/- 600 gram

De bokken wordt geleverd met een plastic tsuba en dome (stopring) voor extra veiligheid en grip. Hoewel een plastic schede (saya) geschikt is voor gebruik met deze bokken, wordt deze niet standaard meegeleverd.

Hoogwaardige Constructie

Deze Japanse bokken, vervaardigd in Taiwan, staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige constructie. Het wit eikenhout biedt niet alleen een indrukwekkende esthetiek, maar ook een lange levensduur, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Waarom Uw Wit Eiken Bokken Bij Ons Kopen?

Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Het kopen van een wit eiken bokken bij ons betekent investeren in een hoogwaardig product dat zowel beginners als gevorderde beoefenaars van Iaido, Kenjutsu en Aikido tevreden zal stellen. Onze bokken zijn met de grootste zorg vervaardigd en bieden de perfecte balans en duurzaamheid die u nodig heeft voor een effectieve training.

Bestel Vandaag Nog Uw Wit Eiken Bokken

Bent u klaar om uw martial arts training naar een hoger niveau te tillen? Bestel vandaag nog uw met de hand vervaardigde wit eiken Japanse bokken en ervaar de kwaliteit en balans die essentieel zijn voor uw training.

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.