River Witham Zwaard

 289,00 incl. BTW

Het scherpe en oorspronkelijke River Witham Zwaard van Hanwei, vervaardigd voor zwaardgevechten en uitstekend geschikt voor historische nabootsing.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Ontdek het River Witham Zwaard uit de 13e eeuw, gevonden in de Witham-rivier bij Lincoln, Oost-Engeland, in 1788. Dit meesterwerk van vakmanschap is vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal (AISI 1566), zorgvuldig geslepen en voorzien van een mysterieuze inscriptie: + NDXOXCHMDRCHDXORVI +.

Met een totale lengte van 96 cm en een lemmetlengte van 80 cm biedt dit zwaard niet alleen historische nauwkeurigheid, maar ook functionaliteit. Het scherpe lemmet, gesmeed tot aan het handvat en vakkundig verbonden met de pommel, maakt dit niet alleen een pronkstuk, maar ook een betrouwbaar wapen voor strijders van toen en nu.

Voor re-enactors die streven naar authenticiteit, is dit scherpe zwaard een uitstekende keuze. De met leer omwikkelde houten schede, meegeleverd bij aankoop, zorgt voor een veilige en elegante opslagoptie.

Specificaties:

Materiaal: AISI 1566 Koolstofstaal
Totale lengte: 96 cm
Klinglengte: 80 cm
Klingbreedte: 4,7 cm
Pommel: Bevestigd met schroeven
Constructie: Volledige tangconstructie
Gewicht: 1650 gram
Gebaseerd op een historisch origineel

Let op: Specificaties kunnen licht variëren van stuk tot stuk.

Wil je dit historische River Witham Zwaard kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor kwaliteit, authenticiteit en vakmanschap. Koop nu en voeg dit unieke stuk geschiedenis toe aan je collectie!