Saint Maurice Zwaard

 499,00 incl. BTW

Als je op zoek bent naar een middeleeuws zwaard om te kopen, dan is dit Saint Maurice Zwaard van Hanwei een must-have.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Middeleeuws Zwaard Kopen: Ontdek het Saint Maurice Zwaard

Als je op zoek bent naar een middeleeuws zwaard om te kopen, dan is het Saint Maurice Zwaard een must-have voor elke verzamelaar of liefhebber van historische wapens. GeĆÆnspireerd op een historisch zwaard uit de 11e tot 12e eeuw, biedt dit exemplaar een fascinerende blik op het verleden.

Unieke Historische Reproductie

Dit middeleeuwse zwaard is mogelijk een kroningszwaard van het Heilige Roomse Rijk en is met zorg gereproduceerd tot in de kleinste details. Het gevest is prachtig gedecoreerd met het adelaarswapen van het rijk aan de ene kant en het persoonlijke wapen van Otto IV aan de andere kant. Zelfs de pareerstang draagt een krachtige boodschap, gegraveerd met ‘CHRISTUS VINCIT, CHRISTUS REGNAT, CHRISTUS IMPERAT,’ wat ‘Christus overwint, Christus regeert, Christus heerst’ betekent.

Oakeshott Type XI: Slank en Elegant

Dit zwaard behoort tot het Type XI zoals beschreven door Oakeshott, gekenmerkt door slanke, vaak parallelle bladen en een lange, smalle groef. Met een totale lengte van 109,22 cm (43 inch) en een lemmet van 94,61 cm (37 1/4 inch) biedt het een indrukwekkend formaat.

Hoogwaardige Specificaties

Het zwaard is vervaardigd uit hoogwaardig 1566 staal, wat duurzaamheid en scherpte garandeert. Met een balanspunt van 17,78 cm (7 inch) en een punt van harmonie op 63,5 cm (25 inch), is dit zwaard goed uitgebalanceerd en gemakkelijk te hanteren. De toegevoegde houten schede zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor een authentieke uitstraling.

Gedetailleerde Specificaties:

Totale lengte: 109,22 cm (43 inch)
Lemmetlengte: 94,61 cm (37 1/4 inch)
Handvat lengte: 9,52 cm (3 3/4 inch)
Gewicht: 1268 gram (2 pond 13 oz)
Balanspunt: 17,78 cm (7 inch)
Point of Harmonics: 63,5 cm (25 inch)
Lemmet staal: 1566
Hrc Edge: 52-54Hrc

Let op, specificaties kunnen enigszins variƫren van stuk tot stuk, wat bijdraagt aan de unieke charme van elk zwaard.

Waarom Kiezen voor het Saint Maurice Zwaard?

Of je nu een liefhebber bent van historische wapens of op zoek bent naar een uniek decoratief stuk, dit zwaard zal zeker indruk maken. Met zijn historische authenticiteit, gedetailleerde decoraties en hoogwaardige constructie is het Saint Maurice Zwaard een schitterende toevoeging aan elke verzameling.

Koop Vandaag Nog

Ben je klaar om een stukje geschiedenis in handen te houden? Wacht niet langer en koop vandaag nog dit prachtige middeleeuwse zwaard. Voeg een fascinerend stuk middeleeuwse kunst en vakmanschap toe aan je collectie en geniet van de tijdloze schoonheid van het Saint Maurice Zwaard.