Practical Tanto

 159,00 incl. BTW

Handgesmeden koolstof stalen Practical Tanto met Ko-Notare Hamon.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Tanto Kopen: Ontdek de Handgesmeden Practical Tanto

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige tanto voor je collectie of training? Overweeg dan de handgesmeden koolstof stalen Practical Tanto met een prachtige Ko-Notare Hamon. Deze tanto combineert traditionele Japanse smeedkunst met moderne materialen en is ideaal voor zowel verzamelaars als beoefenaars.

Kenmerken van de Practical Tanto

De Practical Tanto is voorzien van een glanzende, zwarte schede en een tsuka (handvat) met imitatie-roggehuid en suède Ito, wat zorgt voor een authentieke en comfortabele grip. Deze tanto is ontworpen om perfect te passen bij de bijbehorende Katana en Wakizashi, waardoor je een complete en harmonieuze set kunt samenstellen.

Uitstekende Constructie en Materialen

Dankzij de lage prijs en de uitstekende constructie is de Practical Tanto een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare maar toch hoogwaardige tanto. Het lemmet is differentieel gehard, wat betekent dat het een harde snede en een veerkrachtige rug heeft. Dit maakt het lemmet duurzaam en geschikt voor zowel decoratieve als functionele doeleinden.

Prima Koshirae en Specificaties

De koshirae (fittingen) van deze tanto zijn van hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan de overall esthetiek en functionaliteit van het zwaard. Met een totale lengte van 30,48 cm en een bladlengte van 17,78 cm is deze tanto compact en gemakkelijk hanteerbaar. Het handvat heeft een lengte van 10,16 cm, en het gewicht bedraagt slechts 170 gram, waardoor het licht en goed uitgebalanceerd is.

Belangrijkste Specificaties van de Practical Tanto:

  • Totale lengte: 30,48 cm
  • Blad lengte: 17,78 cm
  • Handvat lengte: 10,16 cm
  • Gewicht: 170 gram
  • Point of Balance: 2,54 cm
  • Breedte bij Guard: 2,49 cm
  • Dikte bij Guard: 0,56 cm
  • Sori (kromming): 0,64 cm

Let op: Specificaties kunnen licht variëren tussen verschillende exemplaren.

Tanto Kopen?

Voor wie een tanto wil kopen die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit is, biedt de Practical Tanto een uitstekende optie. Deze handgesmede tanto met zijn traditionele ontwerp en prima koshirae vormt een waardevolle toevoeging aan elke zwaardcollectie of trainingsuitrusting. Bestel vandaag nog en ervaar de combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne betaalbaarheid.