Takeda Shingen Katana

 649,00 incl. BTW

De Takeda Shingen Katana is handgesmede uit 65Mn staal en differentieel gehad met een gunome hamon.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Op zoek naar een authentieke Takeda Shingen Katana? Hanwei brengt eerbetoon aan de legendarische krijger Takeda Shingen met deze prachtig gesmede katana. Met een 27 1/8″ gesmeed stalen lemmet en een elegante tsuka, is deze katana een eerbetoon aan het erfgoed van Takeda Shingen.

Deze tijdloze katana is voorzien van een tsuba die Takeda Shingen toont in actie met zijn geliefde oorlogswaaier, en aan de andere kant het motto van de Takeda Clan, “wind, bos, vuur en bergen”. De tsuka is omwikkeld met zwart katoen en witte roggenhuid, met verfijnde gouden accenten, waaronder een gedetailleerde tijger op de kashira.

Met een rode saya met textuur en een zwarte sageo, biedt deze katana niet alleen een ongeëvenaarde esthetiek, maar ook een uitstekende prestatie op het slagveld. Het is een meesterwerk dat perfect past bij de Takeda Shingen Kabuto (AH2082), ook vervaardigd door Hanwei.

Specificaties:

Zwart katoenen sageo over het lemmet (echte roggenhuid)
Rood gestructureerde Saya
Totale lengte: 102,9 cm
Lemmetlengte: 68,58 cm
Handvatlengte: 31,4 cm
Gewicht: 1106 gram
Lemmet van 65Mn staal
Hrc Edge: 60, Hrc Back: 40

Specificaties kunnen lichte variaties vertonen van het ene stuk tot het andere.

Als je op zoek bent naar een authentieke Takeda Shingen Katana, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige katana toe aan je collectie!