Katana en Samurai Zwaard Standaard Naturel

 139,00 incl. BTW

Een Dubbele Katana en Samurai Zwaard Standaard Naturel om uw zwaarden respectvol tentoon te stellen.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Katana en Samurai Zwaard Standaard Naturel Kopen: Perfecte Weergave van uw Daisho

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw katana en wakizashi tentoon te stellen? Onze zeer mooi afgewerkte Dubbele Standaard Naturel biedt niet alleen een elegante presentatie, maar ook extra bescherming voor uw waardevolle zwaarden. Deze standaard is specifiek ontworpen om uw Daisho (katana en wakizashi) optimaal tot hun recht te laten komen.

Waarom kiezen voor onze Dubbele Standaard Naturel?

Elegantie en Functionaliteit: De standaard is vakkundig vervaardigd met een natuurlijk houten afwerking, wat een authentieke en tijdloze uitstraling geeft. Hierdoor past hij perfect in elke omgeving, of het nu een traditionele Japanse setting of een modern interieur betreft.

Bescherming: De dragers van de standaard zijn bekleed met rood fluweel. Dit zorgt voor een zachte en veilige ondersteuning, waardoor uw zwaarden beschermd zijn tegen krassen en andere beschadigingen.

Afmetingen:

  • Hoogte: 30,48 cm
  • Breedte: 46,99 cm

Deze afmetingen maken de standaard geschikt voor de meeste katana en wakizashi combinaties, waarbij voldoende ruimte wordt geboden voor een stabiele en indrukwekkende presentatie.

Waarom een katana en samurai zwaard standaard kopen?

Het tentoonstellen van uw zwaarden op een standaard is niet alleen een kwestie van esthetiek. Het helpt ook bij het behoud van de conditie van uw zwaarden door ze veilig en stevig op hun plaats te houden. Bovendien biedt het een schitterende manier om uw passie voor de samurai cultuur en de kunst van het zwaardvechten te delen met anderen.

Conclusie

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige, elegante en functionele standaard voor uw katana en wakizashi, is onze Dubbele Standaard Naturel de ideale keuze. Met zijn prachtige afwerking en beschermende fluwelen dragers, biedt deze standaard de perfecte balans tussen schoonheid en bescherming.

Katana en samurai zwaard standaard kopen? Kies voor kwaliteit en stijl met onze Dubbele Standaard Naturel en geef uw zwaarden de presentatie die ze verdienen.