Oda Nobunaga Kabuto & Menpo

 549,00 incl. BTW

Een schitterende Kabuto van Oda Nobunaga, een van de meest vermaarde Japanse Daimyo uit de Sengoku Jidai-periode van de Japanse geschiedenis.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Japanse Kabuto Kopen: Een Historische Schat voor Elke Verzamelaar

Ben je op zoek naar een authentieke Japanse kabuto om je collectie te verrijken? De Oda Nobunaga Kabuto & Menpo is een prachtige decoratieve set die je direct de rijke geschiedenis van Japan in voert. Oda Nobunaga (23 juni 1534 – 21 juni 1582) was een van de meest beroemde Japanse Daimyo’s tijdens de Sengoku Jidai periode. Geboren als Oda Kippōshi, was hij de zoon van Oda Nobuhide, de heerser van de provincie Owari.

Nobunaga werd beroemd door zijn strategische scherpzinnigheid, met zijn concept Tenka Fubu, dat vertaald kan worden als ‘verovering door militaire macht’ of ‘het verenigen van het rijk onder een enkel zwaard’. Door middel van talloze militaire campagnes tegen rivaliserende clans breidde hij met succes zijn invloed uit over een aanzienlijk deel van Japan. In 1582 werd Nobunaga echter verraden door zijn vazal, Akechi Mitsuhide.

De Honno-ji tempel werd abrupt aangevallen door de samoerai van Akechi, wat resulteerde in een verwoestende brand. Aangenomen wordt dat Nobunaga omkwam in de vlammen, hoewel sommigen geloven dat hij seppuku pleegde, trouw aan de Bushido erecode, voordat de tempel werd vernietigd.

De Oda Nobunaga Kabuto & Menpo zijn met de hand vervaardigd door de meesters van Hanwei, met een uitzonderlijke aandacht voor detail. Deze helm is niet alleen draagbaar, maar wordt ook geleverd met een standaard, wat het een schitterende en historische decoratieve aanvulling maakt voor elke ruimte.

Specificaties van de Oda Nobunaga Kabuto & Menpo

  • Hoogte: 56 cm (22″)
  • Breedte: 38,10 cm (15″)
  • Diepte: 33,02 cm (13″)
  • Gewicht: 3376 gram (7lb 8oz)

Let op: specificaties kunnen per stuk licht variëren.

Waarom een Japanse Kabuto Kopen?

Een Japanse kabuto kopen is niet alleen een investering in een decoratief stuk, maar ook in een stukje geschiedenis. Deze helmen vertegenwoordigen de moed en strategische genialiteit van de samoerai. De Oda Nobunaga Kabuto & Menpo, met zijn gedetailleerde vakmanschap, is een perfecte keuze voor verzamelaars en liefhebbers van Japanse geschiedenis.

Als je een echte historische schat wilt bezitten, aarzel dan niet langer en koop je Japanse kabuto vandaag nog!