Japanse Choji Olie 100 cc

 44,95 incl. BTW

Een grote fles Japanse Choji Olie 100 cc om uw katana of nihonto goed te beschermen tegen oxidatie.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Wil je voorkomen dat je kostbare Katana aan roest ten prooi valt? Dan is het essentieel om deze te beschermen met een hoogwaardige olie. Onze minerale Katana olie is speciaal ontworpen om het staal van je waardevolle Nihonto of Katana te beschermen tegen oxidatie en corrosie.

Net zoals de legendarische Samoerai dat deden, kun je nu ook profiteren van de voordelen van Choji Olie. Onze formule bestaat uit +/- 99% zuivere minerale olie, verrijkt met een vleugje kruidnagelolie (1%).

Breng de olie echter niet te rijkelijk aan om te voorkomen dat het stolt en vuil aantrekt, of erger nog, in de saya trekt en het hout beschadigt. Eventueel overtollige olie kun je eenvoudig verwijderen met rijstpapier.

Wist je dat de Japanse Choji olie al eeuwenlang wordt gebruikt en keer op keer bewijst dat het uitstekende bescherming biedt tegen roest? Waarom zou je dan genoegen nemen met inferieure oplossingen? Onze authentieke Choji Olie, geĆÆmporteerd uit Japan, is van ongeĆ«venaarde kwaliteit en heeft een onbeperkte houdbaarheid.

Zorg goed voor je Katana en geef het de bescherming die het verdient.

Bestel vandaag nog onze hoogwaardige Choji Olie en houd je zwaard in topconditie voor generaties lang.

Specificaties:

Glazen fles
100 cc choji Olie
Geimporteerd uit Japan