Rood Eiken Bokken

 29,95 incl. BTW

Deze Rood Eiken Bokken is een houten trainingszwaard en vertoont dezelfde lengte en vorm als een katana en wordt toegepast binnen verschillende krijgskunsten.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Bokken Kopen: Hoogwaardige Rood Eiken Japanse Bokken

Bent u op zoek naar een hoogwaardige bokken voor uw martial arts training? Onze met de hand vervaardigde Rood Eiken Japanse Bokken biedt de perfecte combinatie van kracht en flexibiliteit. Het robuuste en gepolijste hout, met zijn rechtlijnige en subtiele aderen, zorgt voor een volmaakte balans die ideaal is voor serieuze beoefenaars van Iaido en Aikido.

Perfecte Trainingstool

Deze bokken is zorgvuldig ontworpen voor krijgskunst training. Het gewicht van circa 500 à 600 gram zorgt ervoor dat de bokken licht genoeg is voor vloeiende bewegingen, maar toch voldoende gewicht heeft voor een realistisch gevoel tijdens uw oefensessies. Hoewel deze bokken geschikt is voor Iaido en Aikido, is hij niet bedoeld voor intensief contact. Dit maakt hem perfect voor kata en andere niet-contact oefeningen.

Uitstekende Specificaties

  • Totale Lengte: Ongeveer 102 cm
  • Handgreep: 26 cm
  • Breedte: Circa 3,5 cm
  • Dikte: Circa 2,5 cm
  • Gewicht: Circa 600 gram

De rood eiken bokken wordt geleverd met een plastic tsuba en dome (stopring) voor extra bescherming en grip. Hoewel een plastic schede (saya) beschikbaar is, wordt deze niet standaard meegeleverd.

Hoogwaardige Constructie

Deze Japanse bokken is vervaardigd in Taiwan en staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige constructie. Het rood eiken hout biedt niet alleen een indrukwekkende esthetiek, maar ook een lange levensduur, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Rood Eiken Bokken Kopen: Waarom Kiezen Voor Onze Bokken?

Het kopen van een bokken bij ons betekent investeren in kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze bokken zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars van Iaido en Aikido. De zorgvuldige vervaardiging en aandacht voor detail maken deze bokken tot een essentieel onderdeel van uw trainingsuitrusting.

Bestel Vandaag Nog

Bent u klaar om uw training naar een hoger niveau te tillen? Bestel vandaag nog uw met de hand vervaardigde Rood Eiken Japanse Bokken en ervaar de perfecte balans en flexibiliteit die u nodig heeft voor uw martial arts training.

Bij vragen of voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.