Raptor Shobu Zukuri Katana

 475,00 incl. BTW

De Raptor Shobu Zukuri Katana is handgesmeden van 5160 High Carbon staal, doorgehard en is geschikt voor zwaardere Tameshigiri.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Katana Kopen: Ontdek de Raptor Shobu Zukuri Katana

Ben je op zoek naar een hoogwaardige katana om te kopen? De Raptor Shobu Zukuri Katana is een uitstekende keuze voor zowel verzamelaars als beoefenaars van de Japanse zwaardkunst. Deze katana staat bekend om zijn elegante en sierlijke blad, dat speciaal is ontworpen voor zwaardere tameshigiri.

De Shobu Zukuri Sugata-stijl, die geen Yokote (de lijn die de punt van de rest van het blad scheidt) heeft, was bijzonder populair tijdens de Nanbokucho en Muromachi periodes. Dit historische ontwerp draagt bij aan de authentieke uitstraling en functionaliteit van het zwaard.

Met een totale lengte van 109,22 cm en een bladlengte van 73,66 cm, biedt de Raptor Shobu Zukuri Katana een indrukwekkende aanwezigheid. De tsuka, of handvat, meet 33,02 cm en zorgt voor een stevige en comfortabele grip, wat essentieel is voor nauwkeurige en krachtige snijtechnieken.

De katana weegt 2lb 11oz (1211 gram) en is gemaakt van 5160 staal, bekend om zijn duurzaamheid en scherpte. De specificaties kunnen enigszins variëren van stuk tot stuk, wat elke katana uniek maakt.

Het historische design van deze katana maakt het niet alleen een functioneel zwaard, maar ook een prachtig verzamelobject dat de rijke geschiedenis van de Japanse zwaardkunst weerspiegelt. Of je nu een doorgewinterde beoefenaar bent of een nieuwe liefhebber, de Raptor Shobu Zukuri Katana zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Als je een katana wilt kopen die zowel esthetisch als functioneel uitblinkt, is de Raptor Shobu Zukuri Katana de perfecte keuze. Investeer in deze prachtige katana en voeg een stukje geschiedenis en vakmanschap toe aan je collectie.

Specificaties:

Historische design
Totale Lengte: 109,22 cm
Nagasa / Blad Lengte: 73,66 cm
Tsuka / Handvat lengte: 33,02 cm
Weight: 2lb 11oz, 1211 gram
Blade Steel: 5160

Specs will vary slightly from piece to piece