Toyotomi Hideyoshi Katana

 999,00 incl. BTW

De Toyotomi Hideyoshi Katana is  een authentieke ervaring van de Japanse zwaardkunst met een stalen differentieel gehard blad.

Beschikbaar via nabestelling

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Op zoek naar een authentieke ervaring van de Japanse zwaardkunst?

De Toyotomi Hideyoshi Katana brengt een eerbetoon aan de legendarische samoerai, Toyotomi Hideyoshi. Geboren als Hiyoshimaru in 1536, klom Hideyoshi op vanuit bescheiden boerenomstandigheden naar de hoogste machtsposities in het keizerrijk Japan. Zijn verlangen naar een verenigd Japan na de val van zijn voormalige leider, Oda Nobunaga, leidde tot zijn opmerkelijke opmars.

Hideyoshi’s levensverhaal wordt weerspiegeld in de prachtige details van de Toyotomi Hideyoshi Katana. Hanwei, een meester in de zwaardkunst, heeft met dit meesterwerk een eerbetoon gecreëerd dat zowel de beoefenaar als de verzamelaar zal bekoren. Het handgesmede lemmet van hoogwaardig T10 koolstofstaal, differentieel gehard volgens traditionele methoden, belichaamt vakmanschap van de hoogste orde. De hamon, een subtiel patroon op het lemmet, getuigt van de expertise van de smid en voegt een esthetisch element toe aan de functionaliteit van het zwaard.

De Toyotomi Hideyoshi Katana is niet alleen een eerbetoon aan de legendarische samoerai, maar ook een symbool van vakmanschap en traditie. De tsuba, fuchi en kashira, gedetailleerd met gouden accenten, vertellen het verhaal van Hideyoshi’s leven en prestaties. Van de reliëfafbeelding van Hideyoshi tot de ets van het kasteel van Osaka, elk element van dit zwaard ademt geschiedenis en finesse.

Met een totale lengte van 102,23 cm en een gewicht van 1041 gram, ligt de Toyotomi Hideyoshi Katana perfect in de hand van elke kenner. Of het nu voor praktische doeleinden is of als pronkstuk in een verzameling, dit zwaard is een eerbetoon aan een tijdperk van nobele krijgers en ongeëvenaard vakmanschap.

Ontdek de erfenis van de Japanse zwaardkunst met de Toyotomi Hideyoshi Katana – een meesterwerk dat de geest van de legendarische samoerai eert en de ziel van de zwaardkunst belichaamt.

Specificaties:

Reliëf tsuba, kashira en fuchi met gouden details
Diepzwart gelakte saya
Totale lengte: 102,23
Lemmetlengte: 68,58 cm
Handvatlengte: 30,48 cm
Gewicht: 1041 gram
Dikte bij habaki bewaker: 9 mm
Dikte bij punt: 6 mm
Kromming: 2,22 cm
Staal van het lemmet: T10
Hrc snede: 60
Hrc rug: 40

Specificaties kunnen licht variëren per exemplaar.