Oda Nobunaga Katana

 899,00 incl. BTW

De Oda Nobunaga Katana heeft een handgemaakte scherpe stalen zwaardlemmet met een prominente hamon

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Op zoek naar een indrukwekkende katana van Oda Nobunaga om aan je collectie toe te voegen? Ontdek de kracht en schoonheid van dit legendarische Japanse zwaard, opnieuw ontworpen door Hanwei.

De Oda Nobunaga Katana brengt een eerbetoon aan de machtige daimyo uit de 16e eeuw. Met een handgemaakt lemmet van 68,58 cm, scherpe snede en prominente hamon biedt dit zwaard snelheid en precisie.

Het gewicht van 1070 gram zorgt voor een perfecte balans.

De klassieke tsuba, met zijn prachtige details die Nobunaga’s erfenis weerspiegelen, voegt een extra dimensie toe aan dit meesterwerk. Het kabuto-motief in zilver en goud op de tsuka, omwikkeld met groen Japans katoen, is een eerbetoon aan zijn strijdlustige geest.

Met een diepgroene gelakte saya en zwarte katoenen sageo, wordt dit stuk compleet gemaakt door zijn aandacht voor detail en vakmanschap. Als het kroonjuweel van Hanwei’s Generals Series, zal de Oda Nobunaga Katana een onmisbare toevoeging zijn aan elke collectie.

Specificaties:

Lemmetlengte: 27″ (68,58 cm)
Handgreeplengte: 11 1/2″ (29,21 cm)
Gewicht: 2 lbs 6 oz (1070 gram)
Bladstaal: T10
HRC-snede: 60
HRC-rug: 40

Koop nu je Oda Nobunaga Katana en beleef de erfenis van deze legendarische daimyo. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige katana toe aan je verzameling!

Specificaties kunnen enigszins variƫren per stuk.