Celestial Katana

 1.650,00 incl. BTW

De Celestial Katana beschikt over een handgesmeed lemmet van uniek L6/Bainite staal, differentieel gehard en is daardoor uiterst geschikt voor beoefenaars van de krijgskunst.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Op zoek naar een indrukwekkende Celestial Katana om te kopen?

Hanwei’s Celestial Katana is meer dan alleen een zwaard – het is een eerbetoon aan de harmonie tussen hemel en zee. Met een prachtig L6-Bainit lemmet van 70,16 cm en een suguha hamon die sereniteit symboliseert, is dit zwaard een meesterwerk van vakmanschap.

De kashira en tsuba tonen een afbeelding van de woelige zee, terwijl de tsuka is omwikkeld met zwarte katoenen sageo over witte same, versierd met multi-finish planetarische menuki.

Het gebruik van Bainiet, een structuur van hoog-koolstofstaal, geeft dit zwaard een ongeƫvenaarde combinatie van kracht, flexibiliteit en schokabsorptie. Hanwei heeft het complexe proces van het smeden en warmtebehandelen van dit materiaal onder de knie, waardoor de Celestial Katana een topklasse meesterwerk is dat ontworpen is voor martial artists.

Met specificaties zoals een totale lengte van 100,03 cm en een gewicht van 1043 gram, is deze katana een krachtige metgezel voor elke krijger. Of je nu een ervaren zwaardvechter bent of een liefhebber van Japanse kunst en cultuur, de Celestial Katana zal zeker indruk maken.

Klaar om een echt Samurai Zwaard te bezitten? Ontdek de perfecte balans tussen kracht en schoonheid – koop vandaag nog je Celestial Katana en voeg een vleugje hemelse gratie toe aan je collectie.

Specificaties:

L6/Bainite Katana Lemmet
Traditionele Constructie
Ontworpen voor Martial Artists
Totale lengte: 100,03 cm
Nagasa / Blad lengte: 70,18 cm
Tsuka / Handvat: 26,67 cm
Gewicht: 1043 gram
Sori: 1,27 cm
Blade Steel: L6
Hrc Edge: 58-60
Hrc Back: 38-42
Lemmetstaal: L6

Specificaties kunnen enigszins variƫren van stuk tot stuk.