Musashi Katana

 209,00 incl. BTW

Op zoek naar een hoogwaardige katana om te kopen? Ontdek de Musashi Katana, gesmeed uit duurzaam 9260 Spring Steel.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Op zoek naar een hoogwaardige katana om te kopen? Ontdek de Musashi Katana, gesmeed uit duurzaam 9260 Spring Steel. Dit staal staat bekend om zijn ongeƫvenaarde veerkracht en robuustheid, waardoor het perfect is voor herhaaldelijk licht gebruik.

Het met de hand gesmede lemmet, gehard tot ongeveer HRC 52-53, biedt superieure prestaties en duurzaamheid.

Deze prachtige katana is voorzien van een authentieke roggehuiden tsuka, omwikkeld met zwart katoen voor een stevige grip. De tsuba, een Musashi “dubbele borgring” van gezwart ijzer, is ontworpen door de legendarische samoerai-vechter Miyamoto Musashi, die ongeslagen bleef in meer dan 60 duels.

De fuchi en kashira passen perfect bij de opengewerkte zwarte ijzeren tsuba, terwijl de Menuki het iconische beeld van de berg Fuji dragen, het handelsmerk van deze uitzonderlijke smederij.

De Musashi Katana wordt geleverd met een glanzend zwarte saya en een bijpassende zwarte Sageo.

Met specificaties zoals een totale lengte van 102,5 cm en een gewicht van ongeveer 1250 gram, biedt deze katana een perfecte balans tussen traditie en functionaliteit.

Bovendien is het zwaard volledig demonteerbaar voor gemakkelijk onderhoud, waardoor het een ideale keuze is voor zowel beginners als ervaren liefhebbers van de samoerai-traditie.

Mis deze kans niet om een stukje authentieke Japanse geschiedenis in handen te krijgen. Koop nu jouw Musashi Katana en treed binnen in de wereld van de samoerai.

Specificaties van de Musashi Katana:

9260 Spring Steel
Geen Bo-Hi
Mono-Tempered
Menuki: Mountai Fuji
Mekugi: 2
Totale lengte: 102,5 cm
Lengte tsuka (handvat): 29,5 cm
Dikte moto-haba: +/- 7 mm
Moto-Haba: 30 cm
Saki-Haba: 2,1 cm
Gewicht: +/- 1250 gram
Zwarte Stoffen foudraal

Specificaties kunnen licht variƫren.