Thaitsuki Katana

Thaitsuki-katana

Thaitsuki Katana

Wij hebben de Eer om wederom een zeer kwalitatieve zwaard-smederij toe te voegen op onze zwaardonline shop. De Thaitsuki Katana’s zijn diepgeworteld in de Japanse zwaarden traditie en staan bekend om hun verfijnde vakmanschap en afwerking. Deze hoogwaardige Katana’s hebben buitengewone prestaties met een sublieme esthetische uitstraling die in de geest van samurai worden gesmede.

De authentieke Katana-Zwaarden hebben een rijke geschiedenis en zijn wereldwijd geliefd en gewaardeerd door de aandacht die alle onderdelen krijgen.

Katana Constructie en vakmanschap

De kunst van het smeden zijn eeuwenlang doorgegeven zodat de smeden van Thaitsuki de verfijnde traditionele technieken kunnen toepassen.  Door het differentieel harden met water zijn deze Katana’s voorzien van echte hamon. Uiteraard lopen de klingen door in het handavat en zijn dus full tang zodat je niet bang hoeft te zijn dat je Katana snel zal breken.

Een moderne Katana van Thaitsuki is vervaardigt met hoogwaardige stalen en gesmede volgens de eeuwenoude ambachtelijke methoden. De tsuka’s hebben een ryugo shape, met een perfect passende saya en de koshirae is met zilver afgewerkt.

ROIYARU SANMAI KATANA THAITSUKI IVORY

Roiyary Sanmai Katana Ivory Edition van Thaitsuki Nihonto

Evolutie van Thaitsuki Katana’s

De Thaitsuki Katana’s hebben verschillende transformaties en verbeteringen ondergaan zodat de krijgskunstbeoefenaar een solide en hoogwaardige Katana in zijn handen heeft.

Door de verfijnde esthtiek en vakmanschap worden de Thaitsuki Katana’s beschouwd als kunstwerken en dienen als prachtige decoratieve zwaarden.  Maar naast de artistieke waarde zijn de Thaitsuki Katana’s ook zeer functionele wapens met uitstekende prestaties, een vlijmscherpe snede en traditionele construcie maar ze zeer populair onder beoefenaars van de zwaardvechtkunst.

Wij kunnen de Thaitsuki Katana’s leveren in veschillende prijsklassen, variërend van betaalbare instapmodellen tot luxe handgemaakte exemplaren.

Maru Katana

De Maru katana’s worden met ambachtelijke zorg gesmeed uit een monostaal met een hardheid die doorgaans varieert van 40 tot 50 HRC. Deze samoerai zwaarden ondergaan differentiĂ«le harding met de kleimethode en temperen in water, waardoor ze een hamon hebben. De Maru lijn vertegenwoordigt de essentiĂ«le Katana’s van Thaitsuk en zijn fraai voorzien van prachtige fittingen.

maru-thaitsuki-katana

Sanmai Katana

De Sanmai katana’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de handgesmede van drievoudig gevouwen staal.
Dit resulteert in een hard en scherp lemmet met een uitzonderlijke duurzaamheid, omdat het blad bij contact met een doelwit de schok kan absorberen zonder te breken. Deze Katana’s hebben een hardheid van 40 tot 60 HRC. Aangezien elk samoerai zwaard van Thaitsuki met de hand wordt vervaardigd, zullen geen twee Sanmai katana’s identiek zijn, vanwege hun unieke nerfpatroon (hada) en met superieure balans.

sanmai-katana

Bij zwaardonline bent u verzekerd van een authentieke Thaitsuki Katana met certificaat voor de garantie van hun vakmanschap.

KATANA-ZWAARD-KOPEN

Snelle verzending

Binnen 2-5 werkdagen

Niet goed, geld terug

14 dagen zichttermijn

Gegarandeerd goed

Afhalen op Afspraak

Veilig betalen

iDEAL, Bankoverschrijving, Cash