Raptor Unokubi Zukuri katana

 475,00 incl. BTW

De Raptor Unokubi Zukuri katana heeft een lichte en snelle vormgeving en is handgesmede van doorgehard High-Carbon 5160 staal.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Katana of  Samurai Zwaard Kopen: De Perfecte Keuze voor de Ware Liefhebber

Bent u een liefhebber van traditionele Japanse zwaarden en op zoek naar de perfecte katana? Overweeg dan de Raptor Unokubi Zukuri katana. Deze katana combineert een lichte en snelle vormgeving met uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid, perfect voor zowel verzamelaars als beoefenaars van de zwaardkunst.

Raptor Unokubi Zukuri Katana: Kenmerken en Voordelen

Lichte en Snelle Vormgeving: De Raptor Unokubi Zukuri katana is geïnspireerd door de lange en statige nek van de aalscholver, wat zich vertaalt naar een elegant en goed uitgebalanceerd zwaard. De gedeeltelijke bo-hi en de overlopende shinogi zorgen voor een breed en stevig blad met een uitstekende snede, wat de katana zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk maakt.

Hoogwaardige Materialen: Deze katana is vervaardigd uit handgesmeed en doorgehard High-Carbon 5160 staal, bekend om zijn uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid. Dit maakt de katana geschikt voor intensief gebruik en langdurige prestaties.

Elegant Design: De tsuka (handvat) is omwikkeld met zwart suède in de traditionele katatemake stijl, wat zorgt voor een stevige en comfortabele grip. De zwarte saya (schede) heeft een unieke steenachtige zwarte uitstraling, en de habaki (bladbasis) is versierd met een traditioneel en elegant rain drop patroon.

Afmetingen en Gewicht:

  • Totale lengte: 110,49 cm
  • Nagasa / Blad Lengte: 72,39 cm
  • Tsuka / Handvat Lengte: 33 cm
  • Gewicht: 1,2 kg

Deze afmetingen maken de Raptor Unokubi Zukuri katana ideaal voor mensen met een overeenkomstige lengte, wat zorgt voor een optimale hantering en balans tijdens het gebruik.

Waarom een Katana en Samurai Zwaard Kopen?

Het bezitten van een katana is meer dan alleen het hebben van een zwaard; het is een verbinding met de rijke geschiedenis en cultuur van de samurai. Een hoogwaardige katana zoals de Raptor Unokubi Zukuri biedt niet alleen een prachtig verzamelobject, maar ook een functioneel zwaard voor beoefenaars van de Japanse zwaardkunst.

Conclusie

Wanneer u op zoek bent naar een katana die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, is de Raptor Unokubi Zukuri katana de ideale keuze. Met zijn lichte en snelle vormgeving, hoogwaardige materialen en elegante design, biedt deze katana alles wat een liefhebber van samurai zwaarden zoekt.

Katana  of samurai zwaard kopen? Kies voor de Raptor Unokubi Zukuri katana en voeg een stukje samurai erfgoed toe aan uw collectie.