Kouga ninja Zwaard

 449,00 incl. BTW

De Kouga Ninja Zwaard heeft een handgesmeden High Carbon steel blad en is differentieel gehard.

Verzending verzekerd

  • 2-5 dagen levertijd
  • 14 dagen zichttermijn
Veilig Online Afrekenen

Echt Ninja Zwaard Katana Kopen: De Kouga Ninja To van Hanwei

Ben je op zoek naar een authentiek ninja zwaard katana om je collectie uit te breiden of je Ninjutsu-training te verbeteren? De Kouga Ninja To van Hanwei is een uitstekende keuze die de geheimzinnige krijgers van de Iga en Kouga clans uit het feodale Japan eert. Deze clans waren eeuwenlang bittere vijanden, en hun verhalen zijn vereeuwigd in de Japanse literatuur.

Uniek Design en Vakmanschap

De Kouga Ninja To, vervaardigd door Hanwei, beschikt over een demonteerbare Tsuka met twee mekugi, zwarte same en Kouga Mon Menuki. De zwart ijzeren tsuba toont de Kouga Mon met Kanji, een thema dat ook terugkomt op de fuchi en kashira. De Kanji en Mon zijn tevens zichtbaar op de zwarte saya, wat het zwaard een authentiek en traditioneel uiterlijk geeft.

Hoogwaardige Materialen en Functionaliteit

Dit ninja zwaard heeft een handgesmeed lemmet van High Carbon staal, dat differentieel is gehard om de perfecte balans tussen hardheid en flexibiliteit te bereiken. De Kouga Ninja To is niet alleen een prachtig verzamelobject, maar ook een volledig functioneel wapen voor de serieuze Ninjutsu-beoefenaar.

Specificaties van de Kouga Ninja To

  • Handgesmeed High Carbon Steel blad: Biedt duurzaamheid en scherpte.
  • Battle Wrap: Voor extra grip en controle.
  • Totale lengte: 85,09 cm
  • Blad lengte: 55,88 cm
  • Handvat lengte: 27,94 cm
  • Gewicht: 2lb 3oz (985 gram)

Let op: Specificaties kunnen enigszins variëren per stuk.

Waarom een Echt Ninja Zwaard Katana Kopen?

Het kopen van een echt ninja zwaard katana betekent dat je investeert in een stuk geschiedenis en krijgskunst. De Kouga Ninja To van Hanwei biedt niet alleen een functioneel wapen voor de beoefenaar, maar ook een prachtig en historisch kunstwerk voor verzamelaars. Dit zwaard belichaamt de ziel en de tradities van de geheimzinnige ninja’s, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke collectie.

Een echt ninja zwaard katana kopen is een unieke kans om een authentiek en functioneel wapen te bezitten dat de eeuwenoude tradities van de Iga en Kouga clans weerspiegelt. Of je nu een martial artist bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een verzamelaar die op zoek is naar een indrukwekkend stuk, de Kouga Ninja To van Hanwei is de perfecte keuze. Voeg dit meesterwerk toe aan je collectie en ervaar de perfecte balans tussen schoonheid, traditie en functionaliteit.